Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se zeptat ohledně python programu

Od: elisa24® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, kde prosím sehnat radu ohledně python3 programu? Zkoušela jsem:

python.org

StackOverflow

facebookové skupiny

Nebo nenašel by se někdo tady prosím? Jde o nastavení přechodu barev u posledního obrázku, který generuje tento kód.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Asi jde o to se dobře zeptat, v čem konkrétně je problém, co vám nefunguje. Code sample pokud možno bez codu který nemá vliv na demonstraci či pochopení problému. Pokud vám nikdo neodpoví na stackoverflow, kde je celkem hlad někomu pomocí kvůli reputaci, tak doporučuji preformulovat dotaz.
hodnocení

Když se zeptám špatně, tak se většinou někdo ozve, nebo otázku označí za špatnou. Teď tam mám dokonce +1 na otázku.

hodnocení

Vy umíte v pythonu?

Něco málo jsem v něm napsal, ale ty knihovny co používáte neznám. Kdyz jsem psal o formulaci dotazů, myslel jsem něco co vám tam přesně v tom přechodu barev nefunguje. Hází to výjimku, dělá to přechod který vy nechcete, nedela to vůbec nic apod. Možná to na stackoverflow máte popsane ale tady moc ne.
hodnocení

Mám to tam i s obrázkem. Místo přechodu tam mám dva barevné pruhy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]