Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký komponent mám vyměnit?

Od: bart123* odpovědí: 4 změna:
ahoj, chtel bych poradit jaký komponent na pc mám vyměnit (ten komponent který je slabší tak bych vyměnil) jestli cpu nebo gpu
cpu mam : amd ryzem 3 2200
gpu mam : rx 580 8gb
doufam že mě pochopíte.
díky za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Otázku chápu, ale chybí mi zde důvod. Bez důvodu mi to přijde jako zbytečně vyhazování peněz. Ale... Předpokládám že to máte na hry. Na YouTube je spoustu videí s porovnáním cpu, gpu ram apod. Případně je ze annandtech.com, techreport.com, pctuning.cz... Je toho spoustu.

hodnocení

0x

Ona je klíčová i rychlost sběrnic na desce.

Nelze to jednoznačně říct, ale pokud to jede nadoraz, tak lepší grafika nebo více GB ram to tolik neposune.

Lepší je vše navrhnout od základu na lepší výpočetní výkon, ale to stojí prachy. Postupný upgrade moc nemá smysl. Komponenty morálně zastarávají rychle a hry jsou čím dál víc HW náročnější.

hodnocení

0x
Napiš celou sestavu. Když máš staré koleje, tak ani TGV na nich nepojede 300...

xenofob
hodnocení

0x

začal bych nahradou HDD diskem SSD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]