ahoj, chtel bych poradit jaký komponent na pc mám vyměnit (ten komponent který je slabší tak bych vyměnil) jestli cpu nebo gpu cpu mam : amd ryzem 3 2200 gpu mam : rx 580 8gb doufam že mě pochopíte. díky za odpověď.
Otázku chápu, ale chybí mi zde důvod. Bez důvodu mi to přijde jako zbytečně vyhazování peněz. Ale... Předpokládám že to máte na hry. Na YouTube je spoustu videí s porovnáním cpu, gpu ram apod. Případně je ze annandtech.com, techreport.com, pctuning.cz... Je toho spoustu.
Nelze to jednoznačně říct, ale pokud to jede nadoraz, tak lepší grafika nebo více GB ram to tolik neposune.
Lepší je vše navrhnout od základu na lepší výpočetní výkon, ale to stojí prachy. Postupný upgrade moc nemá smysl. Komponenty morálně zastarávají rychle a hry jsou čím dál víc HW náročnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.