Nejste přihlášen/a.
Ahojky vysvětlte mi někdo stručne coto je Windows Liwe Messenger a jeho plusy a zápory a jestli má cenu si ho aktivovat případně jak ho zruším aby mne vždy při spuštění neotravoval.Díky
Zřejmě myslíš Windows Messenger, který je součástí Windows a je opravdu otravný, ten jsem zrušila už kdysi dávno.
Můžeš ho buď jen zakázat:
Pravým myšítkem klepni na jeho ikonku u hodin a z kontextového menu vyber Otevřít.
V otevřeném menu klepni na Nástroje a vyber Možnosti.
V další kartě Předvolby zruš označení prvního a druhého řádku a celou operaci potvrď OK.
Můžeš ho i úplně odinstalovat:
1.Klepni na tlačítko Start a vyber položku Spustit.
2.Zadej příkaz RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%INFmsmsgs.inf,BLC.Remove
a stiskni klávesu Enter.
3.Dojde k automatickému odinstalování programu. Změny se projeví po restartu Windows.
Windows Live Messenger je podobný jako třeba ICQ, nastavíš si ho podle toho jak potřebuješ a na rozdíl od předešlého tě nijak neotravuje (používám ho) Info najdeš třeba i tady:
Jenom bych doplnil, ze s Windows Messengerem muzes zdilet i plochu a programy, tak, ze clovek na druhe strane ma moznost je pri vzajemne komunikaci videt. To je dobre pro nejjednodussi on-line meetingy a prezentace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.