Nejste přihlášen/a.
Zdravím .
Mám nově složený počítač - neskládal jsem ho já ale firma která se tím zabývá . Bohužel při hraní her - viz třeba Cyberpunk 2077 se hra zabalí do temna . Zkusil jsem i Red dead redemption 2 a dělá to taky problémy , chvíli jsem hrál bez problému pak najednou problém víc na fotce - takžte hrou to není . Game mody mám vypnuté , ovladače aktuální . Sestava dost výkonná , PC jsem dovezl včera večer.
Grafické ovladače aktuální .
CPU - Intel Core i7-9700K
CPU Cooler - Corsair H80i v2
RAM - 16GB Corsair Vengeance RGB PRO 3200MHz
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
GPU - MSI RTX 3070 GAMING X TRIO 8GB
SSD - WD Blue 500GB NVMe
HDD - Seagate Barracuda 2TB
PSU - Corsair RM750x, 750W, 80+ GOLD
CASE - InWin ASUS TUF Edition + 3x Arctic P12 + 2x GELID Radiant RGB
OS - Windows 10 PRO .
Jedinné co mám starší je monitor , ale na něm jsem hrál úplně stejné hry na menší detaily bez žádných problémů .
Už nevím kde chyby hledat . Díky všem za rady !
Čím je připojená grafika k monitoru? Co je to za monitor?
Pokud máte možnost, zkuste připojit monitor jiným kabelem. (fyzicky jiný kabel, potom jinou technologii např. HDMI místo DVI, případně jiný konektor na grafice, tyhle výkonné jich mívají víc). Jako další bych vyzkoušel jiný monitor.
Pokud to bude dělat stále, PC bych reklamoval.
Již jsem zkoušel jiný monitor , i na TV . Kupoval jsem i novvé HDMI . A stejně to nepomohlo .
Tak reklamujte. Buď je vadná grafika, nebo to firma špatně zprovoznila.
Zaplatil jste jim za to, tak ať se snaží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.