Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
řešil jsem tady nedávno takový problém, který ohledně nevhodných fotek na messengeru. Mám dotaz ještě jeden. Když jsme měli skupinovou diskuzi ve třech na messengeru a každý by tu skupinovou korespondenci ze své strany smazal. Odstraní se to opravdu vše, celý obsah, i fotky videa? Nebude to stejně někde viset? Díky moc.
Pěkný den.
Podle mne to "někde viset bude", protože uživatelé nemají přístup k zálohám, jež se používají po nějakém problému systému. Mně takhle Seznam před nějakou dobou po výpadku "vrátil" ze zálohy všechny e-maily smazané i před několika lety > včetně spamu.
Nevím ovšem jak a na jakém principu funguje messenger, neznám jej.
Neodstraní, taky jsem nad tím dřív přemýšlela a různě experimentovala. Nejenom že to zůstane viset "někde", ono to dokonce zůstane ve stejném umístění - i po smazání zprávy, příběhu, fotky a tak jde v původním umístění pořád zobrazovat, i když v příběhu, konverzaci, příspěvku už vidět není. Dřív existoval i způsob, jak obnovit smazaný příspěvek (resp. přidat ho znovu), i když Facebook tvrdil něco jiného.
Na FB funguje "vymazání" spíš jako "skrytí", ve skutečnosti se nic nevymazává ani nepřesouvá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.