Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program přestal pracovat

Od: zuzee* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

od poslední dobou po startu win Vista naběhne okno že PROGRAM AUTOMATIC MOBILE EQUIPMENT INSTALLER SERVICE Chtěla bych se zeptat co je to za program, jestli je to nějak důležité a jak to opravit aby to tam nevyskakovalo?

Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Instalovala jsi poslední dobou nějaký program? Ta hláška zní skutečně tak, jak jsi ji napsala?

zuzee*
hodnocení

Nějaký program se instaloval, . Ta hláška zní nějak tak"Problém způsobil že program automatic ... přestal pracovat.

Jinak se mi zdá že je vše bez problému.

Potřebujeme celé přesné znění té hlášky. A co se konkrétně instalovalo?

zuzee*
hodnocení

Našla jsem k tomu toto (viz obrázek)

Instaloval se program hard drive inspector

Program přestal pracovat

Pak ta služba patrně neběží. Co zkusit program odinstalovat?

zuzee*
hodnocení

Ale co je to za program?

No zkusit odinstalovat ten hard drive inspector, který patrně způsoil uvedenou chybu.
doplněno 18.02.09 12:24:

Podle všeho však tato služba souvisí s T-Mobile - Webnwalk Manager. Máš něco takového v PC?

zuzee*

Ano web n walk manager máme. Mám to zkusit přeinstalovat? Nebo co s tím. Ale ten program normálně funguje.

jj, zkus to, nic tim nezkazis

zuzee*

Po přeinstalaci je to už vpořádku.

Spider můžu se tě zeptat jkde a jak jsi vyčetl že je to ten webnwalk manager?

ti to prozradim jo? google.cz/...

Ale pšššt, je to tajné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]