Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč je datum vytvoření u souboru později než datum změny?

Od: makrofag® odpovědí: 5 změna:

Ahoj lidi!

Mám nějaký soubor a jeho datum vytvoření je pozdější než datum změny. Jak je to možné? Nedává mi to smysl, setkal jsem se s hromadou takových souborů. Prosím, vysvětlete mi, jak je to možné.

Proč je datum vytvoření u souboru později než datum změny?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Někam jsi ho překopíroval. Tím byl vytvořen nový, ale naposledy změněn přesto v minulosti.

hodnocení

Díky!

Už je mi to jasnější. Takové vysvětlení mi úplně stačí.

hodnocení

2x

Nebude datum změny to,kdy jste se souborem naposledy něco dělal,kdy pracoval? Nějaká značka v souboru? A datum vytvoření,kdy jste ho přesunul ze starého disku na nový? Jiná značka,třeba na disku?

Jsou to atributy, které dává systém k dispozici. To, jak s nimi programy pracují, je jejich věc.

hodnocení

Jo. Myslím, že jo. Vzhledem k tomu, co mi napsal genehawkins. Díky za nápad!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]