Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google chrome historie / nápověda/ ukládání

Od: karbanatek® odpovědí: 4 změna:

Zdravím , už jsem z toho normálně na prášky 2 hodiny po odinstalaci a opětovné instalaci Google chrome mi strašně vadí historie předešlého vyhledávání a neumím to za boha změnit . Prostě když chci něco napsat tak to chci psát do čistého pole . Děkuji foto

Google chrome historie / nápověda/ ukládání

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přispůsobit a ovládat (tři tečky v pravo nahoře)-další násrtroje-vymazat údaje o prohlížení

hodnocení

Ano tohle vím , ale to budu dělat pořád? Já nechci aby se mi ukládala historie vyhledávání .

hodnocení

0x

Dobrý den. Já Chrome nemám, ale ve Firefoxu je v nastavení, zda se má zobrazit našeptávání. Tak tam to odškrtnout. Já myslím, že to bude v Chrome podobné.

doplněno 20.12.20 14:16:

A také je ve Firefoxu, zda se má ukládat historie. Možnosti jsou ukládat, nikdy neukládat a ukládat podle vlastního nastavení.

hodnocení

0x

V Nastavení odškrtnout Automaticky doplňovat vyhledávací dotazy a adresy URL

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]