Nejste přihlášen/a.
Používan pripojenie k internetu vzduchom od poskytovateľa internetu. Mám anténu, malú krabičku,do ktorej ide napájanie antény,vstup od antény a výstup na router z ktorého mám výstup do PC káblom alebo cez Wifi. Ak na výstup z tej malej krabičky napojím PC,tak internet mi ide hoci vynechám router. Ak som pripojený cez router,tak počítač mi píše v pripojení,že mám internetové pripojenie,pretože ho zdieľam s iným počítačom. Otázkou je ako mám niečo a v čom nastaviť, aby som pri zapojení cez router nemal to zdieľanie ale ho zdieľal len s routerom a router zdieľal to pripojenie z iným počítačom,predpokladám správcom siete. Už som uvažoval aj na zakúpení ďalšieho routra a jeho vložením medzi router a PC,len neviem či by to splnilo svoj účel. Účelom je zablokovanie cudzieho vstupu do PC medzi routrom a PC. Zjednodušenie povedané,niekto si vytvoril v mojom PC účet pre prístup.
nějaký komplikovaný popis, nestačí změna hesla, nebo nastavit MAC adresy pro přístup? sdílení je mrcha..
sdílení jde zrušit, není třeba ho aktivovat, každý krám se připojí extra, a zásadně bych změnil heslo..
to jsou samé hádanky...co je to ten otazník?to je nějaký mezikus? Zbytečný proř nejdeš rovnou na ten router?
Ten otáznik sa nedá rozkliknuť,je to sken obrazovky. Je to záhada. Mám sice notebook,ale to je vlastne jedno. Po vypnutí wifi, odpojení kábla od routera a naslednom reštartovaní PC sa to stratí. Po pripojení kábla od routera je všetko OK. Na druhý deň je všetko znova po starom. V noteboku to nerobí nič iné len,že ho spomaľuje,Procesor ide na okolo 80 %,berie skoro celú pamäť a ja mám programy na pozadí povypínané a otvorené dve karty na chromu. Ak chcem vyhľadať spustené procesy,tak vtedy sa to odpojí a vyťaženosť procesora je na minime.
no já když nevím co kde je tak použiji program Netger, jde stáhnout a ten mi ukíže co je z jaké IP adres připojeno, tak ten bych použil a napsal si co je po restartu a co se pak přidá, třebba by to pomohlo, hlédá připojené novách zařízení, svoje si můžeš pojmenovat a uvidíš co se bude dít...jinak mne zatím nic nenapadá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.