Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC na hraní her Ostrava a okolí

Od: mh23® odpovědí: 15 změna:
Ahoj , uvažujeme o koupi nového nebo repas pc na hraní her.
Potřeboval bych zjistit kdo by ho v Ostravě a okolí poskládal , nebo rovnou prodal. Minulý jsem jako lajk koupil poskladaný na staré zakl.desce a tomu bych se chtěl vyvarovat.
Cena do 20000 Kč.
Měl by zvládat nejnovější hry

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ridick
hodnocení

0x

Pro manželku jsem objednával na incomputer.cz/... ,Pro sebe si skládám sám, ale jen grafická karta mě stála 15 000 a nic slabšího než procesor I Core 7 bych nebral. Mohli by poradit s výběrem i v Alfa Computer v Mariánských Horách, tam ho taky poskládají. V Alze si componenty vybíráte sám a za nějaký peníz ho složí taky.

ridick
hodnocení

0x

Ještě jsem teď našel tohle gigacomputer.cz/... Jsou v Ostravě na náměstí.

hodnocení

Jenže se v tom nevyznám ,tak bych nechtěl vyhodit prachy za předpotopní šunt

hodnocení

pc.bazos.cz/...
A co tohle? V čem může být problém?
praivo2

Za 17.130 Kč jsem si ve středu postavil něco podobného, ale s Ryzenem 5 3500X (který cokoliv ze 7. generace Intelů strčí do kapsy, konkuruje mu až 10. generace i5) a 8GB verzí RX 570, k tomu 16 GB RAM a SSD má sice jen 500GB, ale umí skoro 3 GB/s. Zatím jsem hrál jenom Portal, kde to zvládlo 260+ FPS, příští týden vyzkouším DiRT Rally. Za zbylé 3k by se dal pořídit druhý SSD a lepší chladič CPU.

praivo2

(2) RYZEN 5 3500X vs INTEL i7 7700K | PC GAMES TEST |1080P | 1440P | - YouTube Tady je srovnání CPU. i7 se tomu Ryzenu vyrovná až po přetaktování na 5 GHz...

hodnocení

Vy jste si to poskládal sám?
Vše nové?
Do toho bych šel ,ale sám počítač neposkládám,proto někoho sháním
praivo*

Vše je koupeno nové na CZC bez jakékoliv slevy, tedy kromě licence na W10 Pro (85 Kč na Aukru :-D, ale to ušetříš, pokud nebudeš potřebovat ten HDMI kabel). Já jsem si to složil sám, ale CZC (a určitě i další obchody) ti to za poplatek (pár stovek Kč) složí a dodají už hotové.

PC na hraní her Ostrava a okolí

ridick
hodnocení

0x

Nechte si jej předvést v nějaké hře na ultra nastavení a uvidíte kolik snímků zvládne. Nemusí být špatný i když Radeonům moc nedůvěřuju, mám raději karty Nvidie.Pokud jej chce prodat rychle,určitě vám vyhoví.

ridick
hodnocení

0x

Prodejce by vám měl sdělit název základní desky ať si o ní něco můžete vygooglit. Dále nevíme frekvenci procesoru, je to sice I 7,ale optimal alespoň by bylo I-7 4790, 4 GB na grafice nejsou moc ale budiž.Ram je ok a ty dva SSD disky taky. Ale zřejmě to prodává bez monitoru, klávesnice a myši,to je další investice.

hodnocení

ASUS PRIME h270-plus
Teď mi ji poslal. Monitor atd. máme potřebujeme "jen" bednu
hodnocení

Takže už to leze ven , je to i5 7600k, 3,80 GHz

ridick
hodnocení

0x

A rychlost procesoru?

ridick
hodnocení

0x

Pokud ten procák bude alespoň takový jak jsem psal, tak za vyskoušení nic nedáte. Pokud to máte na hry, podívejte se na požadavky nenovějších her např.:

Cyberpunk 2077 Recommended PC: 1080p High

Core i7-4790 or Ryzen 3 3200G.

GTX 1060 6GB, GTX 1660 Super (or R9 Fury)

12GB RAM

6GB VRAM.

70GB SSD storage.

Windows 10 64-bit.

Target: 1080p High.

hodnocení

Tak nakonec poskládáme nový.
Bude to něco stát, ale nějak to přezijeme.
Ryzen 7 2700x
Rx 580 8gb
Msi b450 tomahawk max
Ssd m.2 Samsung 970 evo
Zdroj 650w
2x8gb ddr4
Case zalman s4
HDD použijeme 2tb ze starého
A pak někde koupit win 10

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]