Zdravím chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s eshopem OdKarla (AZ Retail s.r.o.)Občas, pokud je akce nebo zajímavá sleva tam něco nakupuju (moje volba). Většina použitých věcí, co přijde, je zboží ze zahraničních eshopů, které bylo v lepším případě vráceno ve 14 denní zákonné době nebo je dokonce poškozené, nekompletní nebo nefunkční a tím pádem nepoužitelné. Takže to znamená téměř vždy reklamaci aspoň jednoho kusu v objednávce. V reklamačním oddělení, které funguje přes server retino.com, zaměstnávají samé nepříjemné lidi a snaží se zákazníky svým arogantnim vystupováním pokud nereklamuji ve 14 denní lhůtě odradit od dalšího konání ve věci reklamace, i když na každém předmětu uvádějí: Zboží se zárukou a nákup bez rizika Garantuji spokojenost. Záruka na zboží je minimálně 1 rok a pokud vám nebude vyhovovat, můžete ho do 14 dní ZDARMA vrátit. Své peníze dostanete obratem zpět.V obchodních podmínkách, kterými se neustále ohanějí odkarla.cz/... toho mají napsáno opravdu malinko a ani v obecné rovině se tam nedá nic moc použít. Ze žádného nákupu mi neprišel link, abych mohl napsat recenzi na Heureka.cz obchody.heureka.cz/... Nechápu proč. Jak to dokázali ti, co tam píšou?
Nakupoval jsem asi před rokem. Jedno z příslušenství bylo poškozené, což nebylo v popisu. Dohodli jsme na slevě resp částečném vrácení peněz. Vše proběhlo v celkem rychle a v klidu. Žádný problém. S výsledkem jsem spokojen. Mám levnou věc a ještě slevu, takže bych příště klidně nakoupil. Byla to náhoda, že jsem koupil tam. Normálně tam nechodím... což je škoda.
myslim ze v popisu stavu zbozi nelzou ja , odpivida stavu. Já tam koupil par veci, skoro novy dalekohled za pul ceny., stativ za par babek (jedna cast kloubu říliš volná - opraveno svepimoci) jinak to ale beru jako zajice v pytli. myslim, ze neuznaji vratku, reklamaci. ach ten debilni textovy editor: skace kurzor na zacatek, meni písmo .PS: davej pozor zda vracis v14dn. nebo reklamuješ A mych cásu (2016)se to jmenovalo PZ logistics, s.r.o. [Opravit příspěvek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.