Nejste přihlášen/a.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Nakupuji a jsem vždy spokojen
Nakupoval jsem asi před rokem. Jedno z příslušenství bylo poškozené, což nebylo v popisu. Dohodli jsme na slevě resp částečném vrácení peněz. Vše proběhlo v celkem rychle a v klidu. Žádný problém. S výsledkem jsem spokojen. Mám levnou věc a ještě slevu, takže bych příště klidně nakoupil. Byla to náhoda, že jsem koupil tam. Normálně tam nechodím... což je škoda.

herd®
0x
ja , odpivida stavu. Já tam koupil par veci, skoro novy dalekohled za pul ceny., stativ za par babek (jedna cast kloubu říliš volná - opraveno svepimoci)
jinak to ale beru jako zajice v pytli. myslim, ze neuznaji vratku, reklamaci.
ach ten debilni textovy editor: skace kurzor na zacatek, meni písmo .PS: davej pozor zda vracis v14dn. nebo reklamuješ
A mych cásu (2016)se to jmenovalo PZ logistics, s.r.o.
[Opravit příspěvek
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]
čekejte prosím, probíhá přenos dat...