Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
nevíte někdo jak obejít MICROSOFT FAMILY SAFETY?
děkuji za odpověď
Spousta způsobů, ale naposledy jsem to dělal někdy před 3mi roky takže nevím jestli to ještě funguje.
Asi nejjednodušší je to ukončit přes správce ůloh. Samozřejmě záleží jestli ho máš povolený spouštět nebo ne. Jestli jo tak stačí jít na procesy -> najít: "Family safety... něco" -> vybrat a ukončit proces.
Pokud ho nemáš, tak prý se dá časový limit obejít tím že až se ti zobrazí upozornění, tak počítač natvrdo vypneš (přidržením tlačítka zapnutí po dobu 5vteřin a více a pak po zapnutí je limit vyresetován) ale to bych nedělal protože by jsis mohl pokazit instalaci a kdokoliv ten počítač vlastní by ti nepoděkoval.
Další jsou ještě vytvoření lokálního účtu a nebo vypnutí Microsoft family přímo přes účet microsoft kde by na to mělo být přímo tlačítko (Lol) ale tyhle jsem nezkoušel
Jinak se zkus podívat na youtube (hledej spíše v angličtině) možná tam bude něco aktuálnějšího
Vsetko sa da obist. Ak napriklad obisiel prehliadanie webu, tak mu staci iny prehliadac ako ten od MS.
Dalsia moznost je editacia registrov alebo ak ste niekde nechali "keep me logged in" s vasim uctom, tak si to vypol velmi jednoducho. Mohol mat aj keylogger a ziskat vase heslo atd atd
V kazdom pripade mate sikovne a mudre decko. Ak travi vela casu na nete, tak potom fyzicky zobrat pocitac.
Vsetko sa da obist. Ak napriklad obisiel prehliadanie webu, tak mu staci iny prehliadac ako ten od MS.
Dalsia moznost je editacia registrov alebo ak ste niekde nechali "keep me logged in" s vasim uctom, tak si to vypol velmi jednoducho. Mohol mat aj keylogger a ziskat vase heslo atd atd
V kazdom pripade mate sikovne a mudre decko. Ak travi vela casu na nete, tak potom fyzicky zobrat pocitac.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.