Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak obejít Microsoft family

Od: matous odpovědí: 9 změna:

Dobrý den

nevíte někdo jak obejít MICROSOFT FAMILY SAFETY?

děkuji za odpověď

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nijak... pokud neznáš administrátorské (rodičovské) heslo.

A vzhledem k tomu, že rodiče uznali za vhodné, tuhle aplikaci používat, tak pochybuji, že Ti ho prozradí.

Ale prozradím Ti tajemství... Za vzorné chování a plnění svých povinností, můžeš zkusit vyjednávat o prodloužení nastavených limitů. ;)

gazda*
hodnocení

2x
Poprosit rodiče

anon65534
hodnocení

0x

Spousta způsobů, ale naposledy jsem to dělal někdy před 3mi roky takže nevím jestli to ještě funguje.

Asi nejjednodušší je to ukončit přes správce ůloh. Samozřejmě záleží jestli ho máš povolený spouštět nebo ne. Jestli jo tak stačí jít na procesy -> najít: "Family safety... něco" -> vybrat a ukončit proces.

Pokud ho nemáš, tak prý se dá časový limit obejít tím že až se ti zobrazí upozornění, tak počítač natvrdo vypneš (přidržením tlačítka zapnutí po dobu 5vteřin a více a pak po zapnutí je limit vyresetován) ale to bych nedělal protože by jsis mohl pokazit instalaci a kdokoliv ten počítač vlastní by ti nepoděkoval.

Další jsou ještě vytvoření lokálního účtu a nebo vypnutí Microsoft family přímo přes účet microsoft kde by na to mělo být přímo tlačítko (Lol) ale tyhle jsem nezkoušel

Jinak se zkus podívat na youtube (hledej spíše v angličtině) možná tam bude něco aktuálnějšího

hodnocení

0x

Používat jiný počítač, notebook, tablet, mobil.

Nebo vytvořit USB spustitelnou flashku se systémem od Linuxu, nabootovat při startu z ní a pak si libovolně surfovat.

hodnocení

0x

Vsetko sa da obist. Ak napriklad obisiel prehliadanie webu, tak mu staci iny prehliadac ako ten od MS.

Dalsia moznost je editacia registrov alebo ak ste niekde nechali "keep me logged in" s vasim uctom, tak si to vypol velmi jednoducho. Mohol mat aj keylogger a ziskat vase heslo atd atd

V kazdom pripade mate sikovne a mudre decko. Ak travi vela casu na nete, tak potom fyzicky zobrat pocitac.

hodnocení

0x

Vsetko sa da obist. Ak napriklad obisiel prehliadanie webu, tak mu staci iny prehliadac ako ten od MS.

Dalsia moznost je editacia registrov alebo ak ste niekde nechali "keep me logged in" s vasim uctom, tak si to vypol velmi jednoducho. Mohol mat aj keylogger a ziskat vase heslo atd atd

V kazdom pripade mate sikovne a mudre decko. Ak travi vela casu na nete, tak potom fyzicky zobrat pocitac.

hodnocení

0x

Nastartuje jakokýliv systém "Live" i Windows z připojené USB-flešky bez omezení. Například. Dá se nastavením BIOS zakázat.

haxor
hodnocení

0x

Kdysi jsem byl dočasně odkázán na cizí počítač se zablokovaným přístupem na internet. Běžel na WinXP nebo tak nějak. Obešel jsem to tak, že jsem spustil Win update . exe a ten se na net normálně dostal. Jestli to funguje i na novějších Win, netuším.

krtek6
hodnocení

0x

a já bych to třeba odinstaloval *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]