Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych poradit ohledně výběru AP, v přízemí mám modem od O2 který dostaečn pokrývá spodek i patro, ale zahradu kterou máme situovanou do kopce již pokrýt nedokáže, nyní mám v patře jak AP starý modem Netis WF2419I A, ale jehoo dosah je minimální... Tak chyb se chtěl zeptat jaký router jako AP by jste mi doporučili? Hledám něco kolem 1500 Korun. Našel jsem tyto:
Router Tenda AC23 al tuto znacku vubec neznám
Mercusys MR50G totéž jak výše uvedené
Xiaomi Mi AIoT Router AC2350
a nebo mám zvolit osvědčenou značku jako ASUS RT-AC57U V3?
Díky za rady
Především nekoukej po routeru ! Router máš v tom modemu. Druhý by ti buď dělal binec v síti, anebo by byla 3/4 jeho elektroniky nevyužitá. Takže jdi na nějaký solidní obchod, například czc.cz (velice podobnou nabídku má i například Datart) a nech si filtrovat jen Acces Pointy. Můžeš najít i outdoor provedení což by pro tebe mohlo být zajímavé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.