Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlížeč Google a Microsoft Edge nelze otevřít

Od: jsfvsk2* odpovědí: 3 změna:

Zdravím. Mám přetrvávající problém s otevřením prohlížečů Google a Edge přes ikony na ploše. Nejde to ani ze spodní lišty. Můžete mi poradit v čem je problém? Děkuji. Pepa

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sirokko
hodnocení

1x

Jestli prohlížeče normálně fungují, tak jsou jenom zastaralé ikony, po nějakém update buď systému nebo prohlížečů.

Stačí je odstranit a přidat nové (ze startu, z příkazu, z program files apod. pravým tlačítkem).

hodnocení

0x
Problém je, že na takto položenou otázku se nedá odpovědět.
To je to samý, jako by jsi napsal nastartuji auto, dám jedničku nebo zpátečku a nerozjedu se. Kde je závada?
Musíš se rozepsat, čím víc napíšeš, tím lépe. Jaký systém, jaký počítač. Co jsi s tím dělal či nedělal. Jak to začalo.

Já bych to řešil asi takto. Odinstaloval bych Chrome a Edge. Stáhnul nové instalace a znovu nainstaloval. Pokud by to ani potom nešlo, tak se to nedá tady řešit. Nebo nainstalovat Operu, Firefox nebo Vivaldi - všechno dobré prohlížeče! Nebo Chromium, to je skoro úplně stejné jak Chrome a běží i na Linuxu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]