Nejste přihlášen/a.
Dobrý den kolegové,
opět mi na klávesnici mizí písmenka, nějak je asi více ošahám, často jsem bílým fixem opravoval písmenka, ale teď jsem se rozhodl, že si koupím novou, ale již podsvícenou klávesnici, abych nemusel svítit na klávesnici.
Ale je problém jakou?
Aby dobře svítila a nezmizely písmena.
Kdopak poradí jakou?
Děkuji
Dobrý den, již poměrně dlouho a k plné spokojenosti používám tuto (viz odkaz) - velká písmena, pouze bílé (jasné) podsvícení (tudíž zřejmě barva, která je nejlépe vidět i během dne), tichá, písmena se používáním neotírají, podsvícení lze i vypnout tlačítkem (já svítím stále) a řekl bych, že se ani písmena nešpiní (např. potem i následně prachem a čitelnost je stále perfektní). Fungovat by měla na každém PC a OS (já jedu pod OS Linux). Zdravím!
Doporucuji mechanickou,, jaké jsou jiné? Jaký je rozdíl?
Jako že ke stávající dokoupím nečitelná tlačítka?
Díky za inspiraci.
Sirokko, to je přehled, který mi nic neříká. Jen si pamatuji že u ZX Spektrum byla folie a ta se často poškodila. Ještě jednu fólii doma někde mám.
Ale díky moc.
stepm - Proč je mechanická klávesnice pro nehráče absolutní nesmysl? Nikdy jsem nebyl hráč a nikdy jsem neměl jinou, než mechanickou klávesnici. S počítačovými klávesnicemi přicházím do styku už nějakých 30 let (v minulosti částečně i profesionálně) a nikdy mi to nevadilo. Abych pravdu řekl, ani jsem netušil, že existují jiné.
Radu nemám,jen podobný,výrazně menší problém. Mizí mi jen jedno písmenko, "W". Na několika klávesnicích. Asi nějaká magie nebo co. Kdo ví důvod?
Klávesnice se vybírá podle typu užívání. U vás předpokládám převážně psaní, takže hledejte NEmechanickou klávesnici s nižším zdvihem. Někomu vadí malý enter a rozmístění některých kláves, na to taky pozor. Aktuálně je zajímavou volbou tahle. Jinak bych se vyhnul značkám jako Genius, Connect IT nebo A4Tech.
používám nasvícená písmena... ta podsvícená celá razí do očí... mně vyhovuje tato:
nelze mi vložit obrázek...
chce to si je ošahat..každý má jiné preference a možnosti...takto nejde radit...co se však toho podsvícení týče...zde mám jednu poznámku a zkušenost z nedávné doby...bacha na klávesnice, které mají podsvícené symboly písmen a né klávesu jako takovou...zjistil jsem, že podsvícené symboly se těžko čtou ve dne nebo pokud nad klávesnicí je jiný zdroj světla..pro někoho kdo hledá písmenka a nepíše po slepu..může být problém!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.