Nejste přihlášen/a.
Věděl by někdo jak zkopírovat audio kazetu na CD? Co je k tomu potřeba? Musí být z kazetového přijímače specielní "jack" do počítače a jak se provede přehrání do počítače? Mám specielní nahrávky, které bohužel už jsou dosti špatné a hlavně nikde nejsou na CD, protože jsem si je vyrtvářell pro cvičení do Sokola.
Děkuji .
Uplne nejjednodusejs by to slo urcite pres mikrofon.
Do kazetaku kazetu, ze zdirky pro sluchatka vest do PC do zdirky pro mikrofon kablik a pres nejaky zvukovy nahravaci programek nahrat.
Kvalita asi nebude nic moc, ale po domacku asi jedine reseni.
Doporučuji stahnout si z Internetu program AUDIACITY třeba i za použiti 3.5 mm jack z přehrávače sluchátka a 3.5mm jack do počítače do zdiřky kam se dává mikrofon nebo modrá zdiřka LINE IN. Ostatní se nastaví na AUDACITY.V tom to programu se dá i skladba vyčistí,zesíli a mnho jiných úprav.A potom vše uložit buď jako WMV nebo MP3 vložit do počítače.
Přikládám i odkaz stránku na staženi: download.chip.eu/... S pozdravem Jarda
Z kazeťáku nejde přímo přehrát zvuk do počítače - je to analogový záznam. Převést tento signál na digitální lze přes většinu TV karet.
Jamaca
Ale jde.
Opravdu ti stačí výstup na sluchátka u kazeťáku a line-in vstup u zvukovky
Bylo to tu řečeno, jen to potvrzuji. Já před lety používat GOLDWAV
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.