Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka a připojení

Od: jana7 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Koupil jsem sluchátka Sony MDR-XB550AP. Připojil jsem sluchátka k notebooku koncovku sluchátek jsem vsunul celou. Na televizi mám prodlužovací kabel na sluchátka. Když jsem zasunul koncovku sluchátek až do konce a poslouchal jsem písničky tak neměly kvalitní přenos do sluchátek když jsem koncovku ze sluchátek málo vysunul tak byl zvuk v pořádku a kvalitní . Kde je chyba? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Počítám že v počtu pólů na na koncovce sluchátek (jack)

Vaše sluchátka mají jeden pol navíc a to na mikrofón a TV je stereo

Tudíž, při zastrčení do TV nepasují kontakty tam kde mají

Sluchátka a připojení

hodnocení

0x

Patrně máte výstup z ntb čtyřpinový (s mikrofonem) a konektor sluchátek třípinový (bez mikrofonu). Sice se to stává zřídka, ale v některých případech může třípinový konektor ve čtyřpinové zdířce způsobovat poruchy, i ty, které uvádíte.

@juraja: Myslíš to dobře, ale napsal jsi to úplně blbě. Konektor sluchátek bude nejspíš třípinový a o TV tam není řeč, mluví se o ntb, kde bude zdířka nejspíš čtyřpinová*ee*

hodnocení

0x

Ja teda nevím ale co je tohle?

Na televizi mám prodlužovací kabel na sluchátka. Když jsem zasunul koncovku sluchátek až do konce a poslouchal jsem písničky tak neměly kvalitní přenos do sluchátek když jsem koncovku ze sluchátek málo vysunul tak byl zvuk v pořádku a kvalitní

Sluchátka mic mají

Sony MDR-XB550AP
Kvalitní sluchátka na uši, reproduktor 30 mm, frekvenční rozsah 5 Hz – 22 kHz, citlivost 102 dB/mW, impedance 24 Ω, ovládání hlasitosti a mikrofon na kabelu, plochý kabel, délka kabelu 1,2 m.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]