Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje zvuk na skype

Od: pitr* odpovědí: 9 změna:

Používam program skype a nefunguje mi mikrofon. Druhého já slyším bez problému, ale on mě neslyší. Zkoušel jsem jiný mikrofon, ale bez výsledku. Ztlumený samozřejmě také neni. Nastavuje se to ještě někde jinde? Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podívej se, co máš nastaveno jako výchozí zvukové zařízení a jestli ho Skype může ovládat.

pitr*
hodnocení

výchozí zařízeni C Media Wave Device. Při testu zařízení mi to píše, že hlas nebyl rozpoznán

Jakou máš zvukovku v PC? Resp. co všechno máš uvedeno ve Zvukových zařízeních?

pitr*
hodnocení

jakou mam zvukovku netušim, ve zvukových zařízeních mám na přehráváni zvuku C- Media Wave Device, na záznam zvuku, to samé a na přehrávání hudby Microsoft gs a MPU - 401

jabraka*
hodnocení

0x

Na Skype se mikrofon neinstaluje,pracuje jen s Plug and play.Po otevření panelu Skype najdi na horní liště "nástroje"

na nich pak "nastavení". Vlevo vyskočí lišta a na ní zvuky ,zvuková zařízení a další funkce.Lze tam najít k označení - Skype najde zvuková zařízení.

Tam je zakopaný pes.

JABRAKA

pitr*
hodnocení

ne, tam to neni. U reproduktoru, se stav používání názorně graficky zobrazuje, u mikrofonu nic

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Je mikrofon na Jacka nebo na USB? Funguje v jiných aplikacích? Funguje v jiném počítači?

pitr*
hodnocení

mikrofon je na Jacka, v jiných aplikacích rovněž nefunguje, ale v jiných počítačích funguje normálně

pravdomluvny*

Pak by mohla být i nějaká zrada v "samici" jacku na zvukovce. Pokud tedy nefunguje ani jiný mikrofon v Tvém compu...a všechna nastavení máš správně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]