Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook přátelé není zpráva

Od: katarina* odpovědí: 7 změna:
Ahoj,abych vysvětlila a pošlu i obrázek na fb jsme s osobou jako přátelé,ale není tam zpráva mám tam být a jen přátelé se mi ukazuje,že jsme zde je obrázek. Na messengeru nevidím kdy tam ta osoba byla aktivní vůbec a jen odesláno tam je.Poraďte prosím.
doplněno 11.12.20 21:11: Jste tu?

Facebook přátelé není zpráva

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ogra
hodnocení

5x

Zdravím,

nic proti vám, ale to, že na vaše dotazy nikdo nereaguje je asi způsobené (krom toho, že lidé třeba odpověď neví) i vaším písemným projevem. Máte naprosto šílený písemný projev. Místo sezení u Facebooku investujte čas práci na písemném projevu.

Snažila jsem se rozluštit, na co se ptáte... A je možné, že dotyčný/dotyčná má vypnutou aktivitu, nevidíte tedy, kdy je online.

12.12.20 08:40

*palec*

daniela1

Nebo to může být způsobeno tím, že se otázky opakují pořád dokola. Daná osoba prostě nemá zájem (a) nebo možnost komunikovat a je vcelku jedno, jestli na Facebook nechodí, má vypnutou aktivitu nebo si tazatelku zablokovala.

katarina*
hodnocení

No víte každý člověk nemůže být stejný možná mám šílený písemný projev,ale rozhodně se nebudu měnit jen kvůli tomu,že se to někomu nelíbí jak píši zdravím a nashledanou
ogra

Já po vás nechci, abyste se měnila, ale abyste na sobě zapracovala. Bylo by to pro vaše dobro.

Nicméně moji domněnku k otázce znáte - dotyčný/dotyčná má vypnutou aktivitu. Jde to vypnout jak pro jednotlivce, tak klidně i pro všechny. Pokud si ale dotyčný zprávu zobrazí, poznáte to podle takové toho "kolečka," v chatu.

@katarina: Něco bych vám napsal, ale nebudu riskovat výtku od syslů*zed*

A ve vašem písemném projevu nejde ani o to, jak píšete, ale hlavně o to, že vaše dotazy jsou víceméně nesrozumitelné.

prikld1

Taky jsem tápal a dozvěděl se, že pokud je u zprávy malé kolečko s avatarem příjemce tak byla zpráva přečtena. Vidím ho jen u poslední zprávy. U předchozích zpráv nic takového není, pravděpodobně se uvažuje že byly přečten taky. Někdy tam mám jen kolečko s fajfkou. Třeba jeden znalec KODI má jediný kontakt Facebook, ale u odeslané zprávy je pořád kolečko s fajfkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]