Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

JavaFX - jak udělat funkci zavřít okno po stisknutí?

Od: adam* odpovědí: 1 změna:

Ahoj, chtěl bych zadat do políčka on Mouse Clicked nějaklou funkci, aby se program po té, co kliknu na Button zavřel.Zkoušel jsem zo hledat všemožně v dokumentaci ale nenašel jsem to.

Nevíte jaká tato funkce je?

Díky

JavaFX - jak udělat funkci zavřít okno po stisknutí?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

anon65534
hodnocení

0x

Musíš si ve svém Controlleru.java (který je připojen k tvému oknu) udělat metodu closeProgram(); a do ní přidat kód pro ukončení aplikace, to je ale docela základ (jakože přidat funkci k tlačítku je snad první věc kterou ti ukážou v každém tutoriálu).

Už jsem dlouho v JavaFX nedělal a nepamatuju si jestli tam byl nějaký speciální způsob jak to ukončit ale určitě to půjde přes System.exit(0);.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]