Nejste přihlášen/a.
Zdravím potřebuji nutně koupit tohle prislusenstvi-k-rc-modelu/...
nebo s usb v pc a koncovkou rj45 lan připojení jestli je to to samé . Potřebuji to nutně jen v CZC protože už mám v košíku tv a další příslušenství a neumím to na CZC najít cca 2 hodiny . Můj modem má 4 porty a všechny jsou obsazený .
Děkuji
Jestli nemate volny port na switchy a na routeru, popripadne mate jen jedno zarizeni, tak to timto nenapravite. Tohle Vam umozni zapojit dve zarizeni v mistech, kde mate jen jedny zasuvku. Pouziva to 4 + 4 pary kabelu. To same potom na druhe strane. Takze pro Vas nevhodne a ani tak to nedoporucuji kvuli stineni a podobnym problemum. Dale by nefungovalo napajeni po siti, jestli ho Vas switch podporuje.
Takze jedine dalsi switch, enbo vymenit stavajici za model s vice porty
Opravdu? tak nač je to? prislusenstvi-k-rc-modelu/...
a co mám dělat když mám všechny porty v modemu obsazený a potřebuji další volný?
Teda jenom předpokládám. Na vstupu je kabel který je na druhém konci rozdělen a na routru zapojen do dvou portů. Jenže nemáš žádný volný. Kup si switch
karbanatek: funkce tady té rozdvojky je taková, že ti to ze 2 kabelů udělá 1 a na konci to zase z toho 1 udělá 2 ...nic víc..je to jen o úspoře místa tloušťky jednoho kabelu třeba v liště
a jak říká kolega, potřebuješ switch...tzn. obětuješ jednu díru z routeru propojíš ji se switchem, nastavíš a máš další porty v závislosti na počtu portů na switchi
Děkuji za odpovědi ok swich , prosím nejde něco najít na usb? usb a koncovka lan port? swich je asi lepší jenže bum nemám volnou elektrickou zástrčku (nedělám si prdel) .
Potřebujete síťový prvek. Pro laika jako vy, se naučte jednoduchou věc. Co jedna díra pro kabel UTP to jedno číslo počítače. Jak byste chtěl z nějaké "rozdvojky" získat 2 čísla když Vám jde po kabelu jen jedno?
Kupte k tomu malej switch a je to, popřípadě většina zařízení má dnes wifi, tak se podívejte, zda tolik kabelů vůbec musíte mít zapojeno. Switch stojí 200,- a nezapomeňte k tomu připoupit tedy krátný kabel ještě na propojení do routeru.
ok , jedna elektrická zástrčka se 2x zásuvky v 1 mám metrový prodlužovák s 5 zásuvkami 3x mám zapojený na tvrdo a další 2 mám rozbočky a z obou stran obsazené . Ve 2 zásuvce je rozbočka s 3 zásuvkami a rovněž obsazený.
pc , repro, modem , lampa, monitor, kopírka, tv , ps4, hifi , satelit , dvd, nabíjení ps4 joystik, tohle všechno mám napojený na jednu zástrčku s 2x zásuvkami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.