Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WI-FI router

Od: honza13 odpovědí: 10 změna:

Zapomněl jsem heslo k wi fi ale jsem na ni připojen nevíte někdo o nějaké apce která heslo zobrazí?

Děkuji za odpověd

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

se podívej do správce hesel..jestli je to tvůj doma, tak si do něj vlez zadáním IP adresy a tam se koukni jaké máš heslo a zařiď si notes, kam si to budeš psát..

honza13
hodnocení

Děkuji za odpověď ale nefunguje

111®
hodnocení

0x

nefunguje co?

hodnocení

0x

Pokud je váš a s fyzickým přístupem, proveďte reset tlačítkem. V manuálu je jak a jaké je heslo. Manuál je ke stažení na netu, pokud je ztracený. Následně si znovunastavte heslo - snadno zapamatovatelné - například jmeno vaší ulice s popisným číslem. Má se lepit zespodu routeru.

No to je inteligentní vyresetovat si celé nastavení routeru. Fakt odborníček. Není lepší si vlézt do nastavení a tam se podívat?

Když nezná heslo, jak se dostane do nastavení (standadním způsobem)? Běžný uživatel zpravidla router jen zapne a nic nenastavuje (často ani nemění heslo). Že je laik odvozuji z toho, že neví, jak zacházet s heslem.

Odborník si znovunastaví bezproblémově - a nebude sem psát dotaz. Pokud má kvalitní router má nastavení zálohované.

Málo kdo mění přihlašovací údaje k routeru. Většinou zůstane admin - admin nebo něco podobného. Skoro nikdo to nemění. No já co znám tak běžným uživatelům to nastavují buď poskytoval nebo známí. Málokdy jsem viděl u někoho doma nastavení wifi z výroby. O tom jak kvalitní má router se nemá cenu bavit protože to nevíme.

Nicméně není nic lehčího než si vzít návod od routeru a ten člověka dovede k tomu co chce. Případně 3 sekundy googlit. Opravdu na tom není nic těžkýho jen chtít.

111®
hodnocení

0x

klikni na tu síť pravou myší a vyber vlastnosti a tam je někde i heslo co se dá zviditelnit

prikld1
hodnocení

0x

Jsou dvě možnosti. Pokud jsi mobilem připojen k WiFi routru a dostaneš se do jeho managementu, což může být taky zaheslováno jiným heslem než bylo tovární nastavení, tak heslo k WiFi není skryto.

Druhá možnost. Záleží na verzi Androidu. Pokud se ti u připojené WiFi zobrazí QR kód a jiným mobilem ten QR kód sejmeš tak se heslo taky zobrazí.

hodnocení

0x

Stáhni si apku ES Explorer - správce souborů. Povolte práva

najdi :/data/misc/wifi a otevřete soubor wpa_supplicant.conf .

otevři jako texťák a tam je řádek : psk= což je heslo k wifi.

*palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]