Nejste přihlášen/a.
Zapomněl jsem heslo k wi fi ale jsem na ni připojen nevíte někdo o nějaké apce která heslo zobrazí?
Děkuji za odpověd
se podívej do správce hesel..jestli je to tvůj doma, tak si do něj vlez zadáním IP adresy a tam se koukni jaké máš heslo a zařiď si notes, kam si to budeš psát..
Pokud je váš a s fyzickým přístupem, proveďte reset tlačítkem. V manuálu je jak a jaké je heslo. Manuál je ke stažení na netu, pokud je ztracený. Následně si znovunastavte heslo - snadno zapamatovatelné - například jmeno vaší ulice s popisným číslem. Má se lepit zespodu routeru.
No to je inteligentní vyresetovat si celé nastavení routeru. Fakt odborníček. Není lepší si vlézt do nastavení a tam se podívat?
Když nezná heslo, jak se dostane do nastavení (standadním způsobem)? Běžný uživatel zpravidla router jen zapne a nic nenastavuje (často ani nemění heslo). Že je laik odvozuji z toho, že neví, jak zacházet s heslem.
Odborník si znovunastaví bezproblémově - a nebude sem psát dotaz. Pokud má kvalitní router má nastavení zálohované.
Málo kdo mění přihlašovací údaje k routeru. Většinou zůstane admin - admin nebo něco podobného. Skoro nikdo to nemění. No já co znám tak běžným uživatelům to nastavují buď poskytoval nebo známí. Málokdy jsem viděl u někoho doma nastavení wifi z výroby. O tom jak kvalitní má router se nemá cenu bavit protože to nevíme.
Nicméně není nic lehčího než si vzít návod od routeru a ten člověka dovede k tomu co chce. Případně 3 sekundy googlit. Opravdu na tom není nic těžkýho jen chtít.
Jsou dvě možnosti. Pokud jsi mobilem připojen k WiFi routru a dostaneš se do jeho managementu, což může být taky zaheslováno jiným heslem než bylo tovární nastavení, tak heslo k WiFi není skryto.
Druhá možnost. Záleží na verzi Androidu. Pokud se ti u připojené WiFi zobrazí QR kód a jiným mobilem ten QR kód sejmeš tak se heslo taky zobrazí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.