Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování z YT

Od: fukinaj* odpovědí: 7 změna:

Jak mám použít program VSO Download 5.1.1.70 ke sttahování videí z YT? Je v češtině ale stahování se mi nedaří. Můj OP je Windows 10. Děkuji

Stahování z YT

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Osvědčený JDownloader 2. jdownloader.org/...

makk
hodnocení

2x

Zkopíruj odkaz do adresního řádku, z "youtube"odmaž "ube", takže odkaz bude yout.com/... a pak už stačí jen navolit co chci a stahovat.

hodnocení

2x
y2mate.com/... mi se osvědčil tento

veronica
hodnocení

2x

Dobrý, přitom jednoduchý stahovač je FDM. Mimo jiné umí kompletovat DASH soubory (nejlepší dostupnou kvalitu zvuku a obrazu z YT). alternativni-postupy.webn/...

jurajjuraj*
hodnocení

2x

proc slozite :D tak jak uz tu je psano, zkopirovat odkaz na pisnicku, v nem smazat z youtube koncovku UBE a tam si naklikat co potrebuju

hodnocení

0x

Myslím, že to tímto programem nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]