Nejste přihlášen/a.
WhatsApp Messenger je multiplatformní aplikace umožňující výměnu zpráv a multimediálních souborů mezi vlastníky smartphonů pomocí internetu. Kromě textových zpráv uživatelé WhatsApp Messenger si mohou navzájem zasílat obrázky, videosoubory, audiosoubory a polohu na mapě. Název WhatsApp je slovní hříčkou k obratu "Whats up?"(angl.) – "Co se děje?"a ze zkratky App (jako aplikace).
Nesnáším to! Přítelkyně byla donucena si to nacpat do mobilu,protože přes to komunikuje celá firma. Od té doby to furt oznamuje nové zprávy,fotky,kraviny. Takové oznámení o půlnoci,že v pět přijede kamion...
My jako firma na to jedeme taky a nemohu si to vynachválit, máme tam skupiny, takže třeba problém, který řeší jeden servismen s výrobou mohou sledovat všichni atd.
A ty oznámení - stačí přece nastavit dejme tomu od 22 do 6 hod tiché oznámení
Hele...a víš, že tam tu "skupinku" můžeš ztlumit, že tam nechodí upozornění? Já mám taky firemní skupinu ztlumenou
Ano, pokud jste připojený k internetu, tak máte volání, zprávy, posílání souborů, atd. "zdarma".
Píšu uvozovky, protože samozřejmě ten internet musíte platit.
Jedna z velkých výhod Whatsapp je, že jako s loginem pracuje s telefonním číslem. Takže pokud máš někoho v kontaktech a on má chytrý telefon a instalovaný Whatsapp tak to hned víš. Proto taky může být instalován jen na jednom zařízení, tablet či mobil, na rozdíl od Skype, Messenger a další. U toho taky musíš znát jeho Login
To jste asi hledal velmi, velmi špatně.
Hned v mé první odpovědi máte odkaz na wikipedii - stránka je v češtině.
Informace o aplikaci v obchodu Google Play (odkud si aplikaci do telefonu stáhnete) je také v češtině...
I v Google si můžete nastavit, že chcete výsledky vyhledávání pouze v češtině...
Chce to trošku snahy...
Tazatel nic nezkouší, už je trochu staršího data narození, tak už mu tyhle celkem nové věci moc nejdou.
Stačí že 76, já se za to nestydím, k tomuhle věku dospěje každý, no každý asi ne a jsem rád, že mi to jde alespoň takhle. Ovšem nevím k čemu vám můj věk bude dobrý. A už mě ani nějaké narážky, že něco nevím, nějak nerozčilují, už jsem si zvykl. Pro ty mladé je to sice těžko pochopitelné, ale je to tak.
Tam třeba také nevím jak to děláte, že mě napíšete odpověď do mé reakce, já bych to tam také napsal, ale to neumím.
Tak to tedy promiň. Pokud nejsi v prosinci, tak to jsi opravdu starší. To víš my mladíci s tím problém nemáme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.