Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám pevný internet od T-mobile a kabelem k routeru připojen jeden PC a pak nějaká zařízení přes WiFi - mobily, notebook. Pokaždé, když na nějakém zařízení nahrávám či stahuji nějaký větší soubor (např. na uschovna.cz, cloudové cloudové služby či jen cokoli z internetu), je 100 % rychlosti internetu přiřazeno právě této činnosti a tudíž internet nejen na daném zařízení, ale na všech aktuálně připojených zařízeních, vypadne, dokud daná činnost neskončí. Kontaktoval jsem podporu T-mobile, kde mi bylo sděleno, že se nejedná o chybu, ale o vlastnost a že mohu rychlost internetu přerozdělit konkrétním činnostem v nějakém specializovaném SW, např. Net Limiter, který je však placený.
Neznám však nikoho, kdo by měl podobný problém, třeba naši mají také pevný internet od O2 a tam tento problém není, v práci také v pohodě, u manželky rodičů je také vše v pořádku, stává se mi to opravdu pouze doma na internetu od T-mobile. Stejně tak nevím o nikom jiném, kdo by se s tímto problémem potýkal...
Chtěl bych se tedy zeptat na váš názor, zda je toto chování standardní či nikoli, popř. zda máte někdo podobnou zkušenost...
Díky za odpovědi
0x
asus.com/...
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.