Dobrý den,jeden dotaz jsem jsem u6lž psal a nebyl odpovězen teď se chci zeptat na něco jiného s daným člověkem jsme na fb přátelé,ale neukazuje se mi tam zpráva,že mu můžilu napsat na messengeru vůbec nesvítí zeleně a jen odesláno prosím poraďte
K předchozímu dotazu, ono to možná není tak, že by nikdo neznal odpověď, ale třeba se někomu ani odpovídat nechtělo. Ale tak.. Ano, nejde jednoznačně odpovědět, ano, ne, ano. Obecně.
Myslíte,že má vypnutý chat tedy? doplněno 04.12.20 20:16: Ještě pokud ano chodí mu zprávy?
daniela1
Ano, pokud je to vypnutý chat, zprávy normálně chodí a může si je zobrazit. Já sama to tak nastavené mám, protože se na Facebooku obvykle dlouho nezdržuji.
Otázkou je, podle čeho se pozná, že je daná osoba připojená? Co když má chat zapnutý, ale jednoduše na Facebooku není? To není možnost?
I v tom případě ale zprávy chodí normálně. Jediný způsob, jak zařídit, aby se zprávy neodesílaly / nedoručovaly, je zablokování.
Zprávy se odesílají je tam odesláno,ale nesvítí ne blokace to není,na fb ten člověk asi chodí byl označen v přísp3vku se mi ukázalo
daniela1
Označení dotyčného v příspěvku někoho jiného nemusí znamenat, že dotyčný na Facebooku byl, ve svém příspěvku můžu označit leckoho a leccos. Pokud nemají označování v příspěvcích a na fotkách jenom na schválení, vůbec na FB nemusí.
Tak má vypnutou aktivitu, jak na to třeba zde: tn.nova.cz/...
Pokud si někdo vypne aktivitu, v messengeru nevidíte, jestli je aktivní a kdy byl naposledy aktivní. Zprávy mu chodí, pokud je u zprávy odesláno, tak si zprávu nepřečetl. Až si ji přečte, zobrazí se u zprávy datum a čas zobrazení.
katarina*
Už je to několik dní,já potřebuji s tou osobou mluvit a nevím co teď když ma vyplou aktivitu
Pokud to je jeden z třech tisíc pseodopřátel na FB, tak to asi nebude nic moc důležitého. Na skutečný přátele máš jistě telefon a pak je nejlepší zatelefonovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.