Nejste přihlášen/a.
Nechtěně jsem si vymazala pár věcí v PC a po jejích obnově (pomocí programu) mi teď nejdou otevřít v čitelném textu. Nabízí se mi tam 3 různé typy kódování pro čitelnost, ale ani jeden není vyhovující. Prosím o radu
O jaký jde program? Nemusí být totiž kompaktibilní s WINDOWS.
doplněno 17.02.09 16:06:myslím tím s vaší verzí Wordu...
Pro obnovení jsem použila program REST2514. To mě vůbec nenapadlo, že může nastat problém s kompaktibilnosti. Tak to už vůbec nevím, jak si poradit...
Je možné, že části souboru byly již mezitím přepsány, takže to lepší už nebude.Tím obnovením myslíš konkrétně co?
Tak, že jsem si vymazala celý disk D. Přišla jsem téměř o všechno. Několik fotek se mi naštěstí obnovilo, i dokumenty - jenže ani jeden z nich mi nejde otevřít v čitelném textu.
Pokud se toto stane, je důležité na disk nic dalšího nezapisovat a spustit program, který dokáže smazané soubory obnovit. Pokud je však už něco před obnovou přepsáno, zachránit se to nepodaří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.