Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám (menší) problém.
Delší dobu vlastním L. ThinkPad E530 s integrovanou grafickou kartou Intel HD Graphics 4000 nebo s dedikovanou Nvidia GeForce GT 635m. V nastavení Nvidia mám auto-select, aby si aplikace sama vybrala jakou kartu bude používat. Nikdy nebyl žádný problém, až tuhle kdy jsem otevřel správce úloh jsem si všimnul že GPU (podle paměti soudím že Nvidia) nezobrazuje žádné informace. Usage 0%, kolik má paměti 0/2GB, kolik má °C ani nevidím. Zatížení bylo buď 0 nebo občas 1%. Jen se zobrazuje, ale nic neukáže. Když si pustím třeba MSI Afterburner, tak vidím že běží a má normální parametry. Aktualizace a nejnovější ovladače mám. Zkoušel jsem notebook na jiném disku s Windows a nic se nezměnilo. Popřípadě proč se mi nezobrazují ve správci obě karty?
Už nevím co s tím. Byl bych moc rád za moc.
možná jste prováděl upgrade systému? třeba z W7 nebo W8 na W10, případně W10 se aktualizovali na novou verzi -?
Občas se stalo, že si stáhly své ovladače a když to jelo, třeba na integrovaný grafický čip, stačilo jim to a grafiku dedikovanou už neřešilo - takže tam jako není, nemá ovladače.
V takových případech zkouším dohledávat přímo na stránkách výrobce jejich ovladače. Když nejsou, testuji různé free verze - Slimdrivers apod - pak je odinstaluju, použiju jenom na ten jeden konkrétní ovladač.
tady máte Automatic update - tady manuální update
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.