Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nainstalovat Windows z flashdisku

Od: zepelin18* odpovědí: 10 změna:

Počítač se sekl při klasické přeinstalaci. Pokud dám pokračovat jde stále dokola dokočení instalace. Proto potřebuju nainstalovat z flash disku. Nikdy sem s biosem nepracoval. Můžete mi poradit jak nabootovat flash disk. Když se dostanu do biosu tak nevím jak dál. Pročítal sem ruzné návody ale bootovací menu u mého počítače není. viz foto. děkuji za každou radu

Jak nainstalovat Windows z flashdisku

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

ta fleška musí být vytvořena jako Bootovací , jsou na to programy, jak pro WIN tak pro LINUX..
Pak se na flešku nahraje , nebo jsi při vytváření vyzván, instalační soubor WIN..

zepelin18*
hodnocení

bootovací flešku sem vytvořil. dělal sem to podle návodu z YT :D, po vytvoření tam přepne v biosu aby četl usb jako první, ale to nevim jak se u mě dělá. Mám to tu uplně jinak

ridick
hodnocení

2x

Třeba vám to pomůže servispckupka.cz/...

neo®
hodnocení

1x

Zdravím podle ,obrázku máte notebook? Chtělo by to název...případně foto ze štítku notebooku, jaký Win máte na flash-ce?

Pokud se pletu tak název zakladní desky ...

zepelin18*
hodnocení

Ano notebook. asus u80v-wx074e

na flasfce mám win10

neo®

Do Biosu se dostanete stisknutím F2 při startu ...v sekci BooT musite zvolit jako první z čeho bude PC nabihat flash-ku co mate zasunutou v notebooku...treba pomuže

toto

hodnocení

0x

Jestli přeistalováváš operační systém, proč lezeš do upgrade BIOSu? Máš manuálem k desce potvrzený že umí bootovat z usb flash disku? Máš na flashce bootovatelný obraz? ...

zepelin18*
hodnocení

Nikam jinam než do bisu se nedostanu. mám vin na flešce a nevim co dál

111®
hodnocení

0x

ale to chce vidět snímek stránky BIOS s nadpisem BOOT

zepelin18*
hodnocení

a tam se dostanu jak prosím?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]