Nejste přihlášen/a.
Já jsem takové NTB opravoval za láhev vína a pokec u něj... Nějaký kutil v okolí, klidně středoškolák, který se tím baví - za den či dva to opraví..
Určitě to stojí za opravu.
Ono je pak na vašem rozhodnutí - někomu se to vyplatí, protože investice v servisu 2000,-Kč je menší než nový NTB za 12tis. Nepotřebuje nic zásadního měnit, vše tam fungovalo a na ty internety to stačilo :D.
Někdo zase přemýšlí už o lepším kousku a taková nehoda ho potěší. Koupí si nový za 25tis a myslí si, že s tím do důchodu vydrží... jenže ani auto bez servisu prostě nevydrží věčně.
Já od kolegyně dostal zdarma údajně nef-ční NTB (prostě se jí zdálo, že to před modrou smrtí nejelo a chtěla si koupit nový) - vyměnil jsem disk za SSD, vyčistil chladič, přidal jednu ramku z číny a reinstaloval - investice 2000,-Kč a NTB je jako nový (procesor i3, 8GBram, 2GBgrafika, 17"). Baterka moc nevydrží, ale nepotřebuji ji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.