Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamrznutí počitače

Od: apollo* odpovědí: 2 změna:
Ahojte mám tady takovej problém když spustím internet tak po chvíle mě zamrzne počitač a nic mě nereaguje a ani stranka mě nejde zrušit.Kamarád mě řekl jestli sem si nenainstalovala nějaký program který se otevýrá s internetem a proto mě to zamrzá.tak se ptám jestli to muže bejt tím.Jestli ano tak jak ten program který mě to dělá jak ho najdu.Sem začatečnice tak vám děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Těch programů může být spousta, od antiviru, spyware programů. ICQ, pošty ap

Nepíšeš ani jaký máš operační systém, jaký prohlížeš používáš, jestli máš antivir ap

Já bych nejdříve udělala kontrolu antivirem (stáhni nové aktualizace)

Potom bych počítač vyčistila CCleanerem, je freeware a v češtině, vyčisti s ním i registr (udělej zálohu, kterou nabídne)

www.stahuj.centru/...

zkontrolovala programem Spybot - Search & Destroy (také nejdřív stáhni aktualizace)

www.stahuj.centru/...

a udělala defragmentaci např Defragglerem

www.slunecnice.cz/...

hodnocení

0x

A co mas v pc naistalovano? Pod tebou je podobny dotaz a muzes mit antivir a druhy antivir, nebo spyware odvsivovac a hada se to...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]