Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Již již přes 3,5 měsíce se snažím pomoci se Skypem svému známému. Má dva účty, z toho jeden chce smazat, to uděláme ale k jádru věci. Koncem srpna kliknul na hlavní stránce Skype na "Zobrazit více" načež mu zčernala obrazovka a vinou toho přišel o veškeré kontakty, které tam měl. Za pomocí IT technika na dálku se mu podařilo dát Skype do původní podoby, ačkoliv už bez kontaktů. Původní účet se dal dopořádku relativně, až na to, že často se stává i to, že Skype se sám od sebe odhlásí. Psal tušímže i do Microsoftu ohledně ztracených dat ale to by bylo na dlouhé "lokte" a vyšlo by dost draho, tak mu s obnovou všech kontaktů chci pomoci já. Obnovili jsme jeden kontakt přes Skypové jméno a hovor s účastníkem proběhl úspěšně, naštěstí. Hovořím teď o prvním účtu na Skypu. Ještě chci říci, že ho webkamera sama od sebe vyfotila a pořídila profilovou fotku. A fotka byla na obou dvou účtech.
Další věc je ta, že v týdnu mi říkal, že často se Skypem je problém, když chce ukončit hovor, tak červené tlačítko pro ukončení nereaguje a absolutně nic se neděje, hovor neukončí. Čím by to podle Vás mohlo být?
Windows 7 má známý, počítač je po bankovní úřednici z banky/ pojišťovny. Počítač pravidelně čistí ale na ploše má spoustu věcí, co nejsou v Total Comanderu. Takže to není historický počítač tak, odhadem bych to viděl tak na ročník 2010 ale nezkoumal jsem, jakou verzi pán má zatím.
Měl jsem problém se znovu aktivací Skype po více letech. Potvrzení bylo možné jen přes firemní mail, který už jsem neměl neb pracuji jinde.
Přihlásit se na Skype přes prohlížeč skype.com/... pomohlo a velmi rychle. Mají u něj asi jinou bezpečnostní politiku. Kontakty všechny dostupné.
Ještě upozorňuji. Ve Windows 10 mohou být současně instalované dvě verze Skype. Microsoft zavedl nějakou možnost a teď údajně oba Skype-s sjednocuje. chip.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.