Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bakalář - přihlášení

Od: samurraj® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

používám školní systém Bakaláře. Vždy všechno bez problému a v poslední době se v prohlížeči Google chrome a Microsoft Edge nezobrazují tyto stránky správně (viz. screen). Zkoušel jsem všemožná nastavení v prohlížeči, ale nic. A bohužel to nedělá jenom mě, ale i ostatním. Např. v Mozille Firefox to načte úplně normálně, takže samozřejmě mohu používat Mozillu, ale mě by zajímalo, kde je problém. Děkujui všem, kteří na to přijdou. Vašek.

Bakalář - přihlášení

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sirokko
hodnocení

0x

To je přihlašovací stránka, tak se asi musíte přihlásit, ne? V mozille máte patrně nastaveno automatické přihlášení. Tady v googlu to jde taky nastavit.

hodnocení

A vy vidíte kolonky k přihlášení?

hodnocení

0x

Jde o to, že je stránka odrolovaná a není se jak přihlásit?

hodnocení

Ano, přesně tak. Já sice můžu dát Ctrl+, abych si zvětšil obrazovku a pak se dostanu na přihlašovací místa, ovšem je to kostrbatý způsob. Prostě by mě zajímala příčina problému.

hodnocení

0x
Všechno možné v nastavení...znamená to i smazání cache? Mimochodem Chrome je u Bakalářů asi problém, protože jsem našel teď v rychlosti stránky školy, kde chrome nedoporučují a preferují Firefox. A jelikož nový edge má stejné jádro tak může mít stejné problémy.
hodnocení

Ano, proto píšu, že používám Mozillu Firefox a bez problémů, ovšem je zajímavé, že některým to na Chromu jede bez problémů. Ještě mě napadlo, jestli to nemůže dělat aktualizace windowsu. V Opeře to jede také normálně. Takže jen Edge a Chrome. Jen by mě strašně zajímalo, co se tam mezi sebou hádá. Mě je to třeba jedno, já si s tím poradím, ale spousta žáků mě bombarduje dotazy proč to nejde a já jim nejsem schopen odpovědět, proč to v Chromu nejde.

Nu jak říkám,co ta cache prohlížeče?
Kazdopadne duvod humusu znát taky nikdo, proste bug. Byt tebou tak se ptám supportu: bakalari.cz/...

@maverick: Jsem na tom stejně jako @samurraj, nepomůže ani vymazání cache.

Zajímavé je, že u jedné školy mám přihlašovací stránku do Bakalářů s tlačítkem "Přihlásit pomocí účtu Microsoft" a tam je vše OK.

U druhé školy, kde je pouze tlačítko "přihlásit", to funguje přesně tak, jak je popsáno. Řeším to stejným opruzem, používám Ctrl+

Chlapi, určitě chápete, že nejde o jeden systém, ale každá škola má svůj a v nějaké verzi. Proto jsem doporučit, aby Samuraj kontaktoval přímo výrobce. Možná mají na škole verzi, která obsahuje tuto chybu. Proste vůbec to nemusí být oprava na straně uživatele portálu ;)

@maverick: Máš pravdu, verze opravdu nesedí. Já to mylně pokládal za rozdíl v konfiguraci (i když ani to se nedá vyloučit). Tak jako tak jsem coby "poučený uživatel" v místech, kde záda už nejsou záda. Zvlášť když vím, jak na tom je školní správce sítě jak s vědomostmi, tak s časem *modla*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]