Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nejspíš si řeknete, že je to zase zvláštní dotaz, ale dneska jsem nechtěně otevřel otevřel spam na FB. Nikdy se mi tak nestalo tam ale antivir ho hned zablokoval (objevila se tam červená obrazovka s nápisem "captcha" stop this. Ihned jsem to vypl a jelikož mi běží antivir už hodinu, tak se modlím, aby tomu opravdu ten antivir zabránil. Mám trochu strach a chci to napravit co nejdříve. Jak to mám zachránit? Potřeboval bych nějakou VPN.
Tak mám z toho strach, to víte. Na lide.cz mi chodí zprávy tylu "seznámení xyz čekám na psaní s Tebou" nebo "tvůj mail je 2548" a to chodí od profilů, které jsou po pár hodinách/ dnech neaktivní. Přišlo to i na druhý FB účet, Instagram a Xchat ale tam to chodí málo. Ano, myslím neustále, teď jsem na chvíli nemyslel a bylo to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.