Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Potřeboval bych poradit co s tím mám udělat někdo se naboural dostal do počítače už 3 x jsem musel změnit facebook heslo a pak dnes naposled co se to stalo. Dostal se někdo i do emailů a rozeslal nějaké kraviny a já teď nevím co teď děkuji za odpověď
Dostal se do emailu? Jak to víte? Odesílal kraviny z vašeho emailu - nebo jen s vaší adresou odesílatele? Laikovi se to může zdát stejné, ale ve skutečnosti je to obrovský rozdíl (princip - na obálky dopisu co hodíte do klasické poštovní schránky můžete jako odesílatele napsat třebas Svatého Petra)
Dobrý den, PC vypněte a odpojte od sítě. Pak požádejte nějakého ajťáka, aby se vám na něj podíval. Je možné, že máte v systému třeba ukrytý keylogger a ten sám nejspíš neodhalíte. Pokud nemáte ve svém okolí žádného ajťáka, odneste PC do servisu a nechte je kompletně přeinstalovat systém a doporučit vhodné zabezpečení.
Je potřeba změnit hesla z jiného počítače. Odpojit Váš počítač od sítě a zazálohovat všechna data. Přeinstalovat systém a zkusit nainstalovat nějaký antispy program.
info o spywaru viz. např.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.