Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
rád bych vyřešil tento případ pomocí funkce KDYŽ. Když v bunce A1 je x, tak do bunky B2 zobraz případ první, když tam x není zobraz případ druhý. Ale nad tím je vyšší podmínka, že když v C1 je 0, tak zobraz případ druhý. Takže by to mělo vycháze z porovnání zda je 0, pak porovnat zda je v bunce x. A i kdyz je v bunce x nebo ne, tak to nema vliv na hodnotu, ze v C1 je 0.
Mám tu svoje reseni, ale je nekde chyba: =KDYŽ(DELTA_SUPPORT!J14="0";KDYŽ(J14="0")*A(když(PARAMETERS!E8="x";DELTA_SUPPORT!J12;DELTA_SUPPORT!J11));DELTA_SUPPORT!J12)
Když jsem to delal skrze jiny mechanismus, tak mi to fungovalo takto:
=KDYŽ(JE.CHYBHODN(J6);KDYŽ(JE.CHYBHODN(J6)*A(List2!E8="x");DELTA_SUPPORT!J13;DELTA_SUPPORT!J14);J15)
bohužel tento mechanismus už použít nemohu. Poradí někdo? . děkuji PS: ty bunky se neshodují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.