Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet do nového bytu

Od: skyrim* odpovědí: 5 změna:

Krásný den, budu se stěhovat do nového bytu chtěl bych se zeptat jaký je nejlepší internet od jaký firmy? a nejrychlejší? děkuju. Viděl jsem vodafone.cz/...

Tak jestli dotoho mám jít děkuju.

nebo tady? o2.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
To je stejný dotaz jako se zeptat na nejlepší auto.
Podívej...V každém městě jsou nějací poskytovatelé lokálního charakteru a pak ty velcí jako je O2 atd
Cenově a často i rychlostní jsi na tom lépe u tech lokálních a ty neznáme ;) u těch bych začal. Nevím jak jiné kraje, ale v našem se dost rozsáhlá optika a často ji nějaký poskytovatel má v baráku a nebo je na ni barák připojen přes jiný. A optika je první volba pokud je ta možnost.

hodnocení

3x

napište přesně kde se budete stěhovat město a ulice třeba tam bude loklaní poskytovtel který vám da lepší podminky

liska5
hodnocení

2x

Přestěhovala jsem se taky do jiného bytu a už tam byl zavedený. Tak se ptejte sousedů. Aspoń se i představíte.

hodnocení

1x

Záleži na místě. Třeba už v domě máte něco zavedené.

hodnocení

0x

K čemu budete brát internet od operátora? Pokud tam nemáte ještě jiné služby. Můžete nadtím tedy uvažovat, pokud tím získáte slevu za více služeb, např. telefon+internet doma+tv apod.. Jinak vemte nějakého lokálního poskytovatele se solidními referencemi. Nic ve zlém ale dost lidi třeba v prostředí "gamingu" si na O2 apod. "velké" poskytovatele dost stěžují... takže za mě určitě ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]