Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém se svým relativně novým notebookem FSC Amilo Pi 2530 (zakoupen v srpnu 08 ), informace v reportu z Everestu.
Problém - pustím notebook, funguje, a najednou se objeví obrazovka viz obrázek, ntb přestane fungovat a dá se z toho pouze stisknutím čudlíku (zapínacího), po kterém se ntb vypne. Je jedno, jak dlouho na něm pracuji, jestli je horký nebo méně horký, takže jako přhřátí to nebude. Stává se to samo od sebe, já můžu dělat cokoliv a nemá to na to vliv. Stává se to jak při napájení ze sítě, tak při napájení z baterie.
Až si přečtete výpis z Prohlížeče událostí: O žádný přechod do režimu spánku se nesnažím.
maruki.wz.cz/...
Obrázek obrazovky po spadnutí ntb:
ftp.maruki.wz.cz/...
Výpis z Prohlížeče událostí:
ftp.maruki.wz.cz/...
Děkuji moc za odpověď a přeji hezký den.
nedocházé k nějakému mini-zkroucení NB. Možná že dojde k nějakému přerušení. Pokud byl NB otevřen, znova zkontrolavta doteky, hlavně RAM, nevím jak je to GFkartou a jinými součástkami. Tohle dělaly NB 10-15 lety.
doplněno 16.02.09 18:11:to jsem si tipnul podle toho obrázku, nebo analogicky, když by to udělalo PC, tak víš kam sáhnout!
No - právě mě napadlo, jestli tam nebude nějakej blbej kontakt kde se přeruší...
doplněno 16.02.09 16:12:Právě - myslím že ta vyfocená obrazovka by mohla něco říct.
Ahojky, mně se stávalo na notebooku, že se přehříval, ale vypnutí po přehřátí probíhalo trochu jinak, a to tak, že obrazovka celá okamžitě zčernala a notebook se okamžitě celý vypnul. S tou tvou vyfocenou obrazovkou si myslím, že zádrhel je někde jinde, jak sám tušíš,možná v té grafice. Dej to skouknout odborníkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.