Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřebuji vymazat pevný disk v notebooku. Fotky a jiné mám uloženy na flashce. Zustanou mi programy na spuštění videa atd? Jaký jednoduchý program stáhnout? Děkuji.
Trochu to rozveď, co vlastně chceš smazat a proč.
Osobně nemám s fleškami jakožto zálohovacím zařízením nejlepší zkušenosti. Radši to dej na nějaký externí HDD.
Záleží, jestli chceš smazat jen fotky a jiné věci, či komplet celý systém.
Pokud celý systém, tak udělej reinstal do továrního nastavení. Pak bude noťas tak jak byl při nákupu. Pokud chceš jen smazat fotky tak ty smažeš normálně klávesou delete. Pak pro jistotu ještě vysypeš koš a je smazáno.
Pokud smažete (případně zformátujete) jediný disk v počítači, nebude na něm vůbec nic. Počíteč Vám ani nenajede do použitelného stavu. Budete muset začít instalací operačního systému a následně všech dalších programů.
Vzhledem k Vašemu dotazu se ale obávám, že to sám nezvládnete .
Mám pouze 1 disk. Takže bych musel nainstalovat všechny programy znovu na chod notebooku. Vymazaly by se i hesla facebooku na přihlášení internetové bankovnictví a jiné.Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.