Nejste přihlášen/a.
Bude toto dobře fungovat na přehrávání videa z VHS kazet do počítače pří propojení s tím kazetoveho video přehrávače a počítače? Rád bych si přehral některé videa z VHS kazet do počítače a pak případně vypálil na DVD nebo někde uložil. Píšou tam ale, že je to pro Win7/8/XP/Vista a nevím jestli to bude bez problémů funkční i s Windows 10. Příliš se v těchto věcech nevyznám a tak se radějí ptám abych zbytečně nekupoval něco co mi nebude fungovat tak jak bych potřeboval.
Rád bych opravil chybu v nadpisu, ale bohužel toto fórum to neumožňuje.
Funguje se systémem Windows XP / Vista / Win 7 / 8/10... odsud ...podobný vašemu...
A tady zkušenosti i s vaším převodníkem...jako třetí v pořadí...
Toto grabování VHS kazet na digitální formát, jsem prováděl, podobným zařízením, už před delší dobou a měl jsem je vypůjčené od kamaráda. Bylo z Aliexpressu. Používal jsem k němu aplikaci honestech TVR25. Celkem to šlo, i když poměrně pomalu. V podstatě stejná rychlost, jako běžné prohlížení. Ale u některých převodů se chvilkami, v průběhu, začal obraz "škubat" a nešel plynule. Ale to se zjistí až při kontrolním přehrávání. Ale nezjistil jsem příčinu a při dalším opakování převodu se to už nestalo. A tak jsem, některá videa, musel přehrát (vyjímečně) třeba i 3 x. Ale dá se říct (převáděl jsem odhadem tak 15 hodin nahrávek, kratších i delších videí), že se to stávalo tak v poměru 4-5 videí na poprvé a 1 opakovaně.
Tak nakonec jsem koupil toto. Uvádějí tam i Windows 10 tak snad mi to bude fungovat a splní to svůj účel kvůli kterému jsem to koupil, ale to zjistím až asi někdy po novém roce když mi to příjde. Za 93,81 Kč které jsem za to zaplatil to snad až tolik nenaštve pokud by to nefungovalo nebo nesplnilo účel.
Něčím hodně podobným jsem to prováděl a celkem to šlo. Ale jak píše otto, musí být v absolutním přádku videopřehrávač. Nejlepší je vyčistit hlavy. A pokud bude k tomu ta aplikace "Honestech TVR25", tak by to mohlo být ono. Ovládání je celkem intuitivní, po pár pokusech na to přijdeš. Já už si to ale nepamatuju, takže neporadím. Ale jak jsem již i psal, občas to při převodu zablbne (nevím co) a při přehrávání-kontrole již zgrabovaného v počítači se začne obraz, třeba i jenom někde v průběhu, sekat. A nezbývá nic jiného než to znovu přegrabovat. A asi si to taky ještě koupím, já to měl půjčený od kámoše. A mám doma ještě dost kazet, které v digitálu ještě nemám. Dej pak vědět, jak jsi dopadl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.