Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jsem co se týká počítačů téměř primitiv. Ale přestaly mi na počítači jít veškeré hry. Je to grafickou kartou? Když jsem se na INVIDIA koukal,ukazuje se,že mám INVIDIA konfigurovat.Nevíte jak na to?
Restartoval jste?
Tohle z obrázku je driver z dubna. Tak zkuste nějaký novější, nebo starší. V průběhu instalace je volba pro čistou instalaci (s odinstalací stávajícího driveru). To tam zaškrtněte.
Přeji hezký večer. pokusím se vás navést...Bylo by sice jednoduší sem dát screen z třeba HWinfo a bylo by to všem jasné...
Jestli jsem dobře odpozoroval máte desktop ,,PC skříň", vzadu máte připojen monitor z konektoru co jsem označil v obrázku. Potom potřebujete pouze ovladače staršího data tady
jak bude tabulka ke stažení je v obrazku...je tam win 7 ,ale měli by to vzít... Win 10 tam bohužel není
pokud se pletu otevřít PC a fotit nebo screeny programů...
Co přesně máte za grafiku? Zkusil bych nainstalovat nainstalovat nějakou verzi 3xx
Také se toto může stát, když se instaluje špatná verze, 32b driver na 64b system a opačně.
Nastavte si tady správné parametry pro stažení : nvidia.com/...
V nouzi se dá použít i Display Driver Uninstaller guru3d.com/... a čistá instalace driveru.
POkud si vzpomínám, kdysi jsem to také řešil a vyřešil jsem to tak, že jsem driver odinstaloval, restartoval pc, přes program Driver Easy stáhl a nainstaloval správný driver. Další update driveru už proběhl v pořádku.
Zmáčkněte klávesovou kombinaci Win+R, do řádku Spustit napište: dxdiag a potvrďte enterem.
Otevře se okno nadepsané jako Nástroj pro diagnostiku rozhraní Directx. Přejděte na záložku Obrazovka a tam je v řádku Název jméno vaší karty
Díky..)) Pokusil jsem se instalovat,s týmž výsledkem..viz obr. Na vaši radu jsem našel toto...viz.obr.2...Mohu něco dělat? A ještě jednou děkuji za zájem.
Hm, tak ono je to až takhle rozbitý...
A nemůžete tu skříň otevřít a podívat se na štítek grafiky, kde je napsaný název a typ? Třeba ho přefotit, ale aby to šlo přečíst.
Integrovaná grafika to počítám nebude, když máte procesor AMD a grafiku nvidia
Nebo zkuste nainstalovat free verzi Speccy ccleaner.com/... ten myslím umí určit grafiku i bez driveru. Program obsahuje slovenštinu, čeština tam myslím není.
Jste fakt moc hodný že se mi pokoušíte pomoci,ale jak jsem výše uvedl,jsem v tomto absolutní primitiv.Bojím se že bych počítač rozbil a stejně bych nevěděl kde ten štítek najít...)) Zmínil jste se že je to rozbité...to je až tak špatné?
Nebo zkuste tenhle program na drivery: stahuj.cz/... Ten umí detekovat HW podle HWID, takže si sám zjistí typ grafiky a stáhne ovladač.
Nene, toho si nevšímejte, není to rozbité. :D Jen jsem komentoval fakt, že se místo nainstalovaného nvidia driveru použil univerzální ze systému.
Zkuste ten Slim Drivers stahuj.cz/... Ke stažení použijte to oranžové tlačítko vpravo.
Jestli Slim Drivers nepůjde, zkuste Driver Booster slunecnice.cz/... Stahuje se tím spodním (druhým) zeleným. Ten by měl umět to stejné jako Slim Drivers, jen bude asi trochu otravně vnucovat Pro verzi.
Tak bezva A jak jste to udělal? Zkuste prosím popsat řešení pro lidi, kteří řeší stejný problém. Děkuji
OK, info o systému jste zadal. A typ grafiky?
Jinak stáhnout zde: nvidia.co.uk/...
Zadat typ, produktovou sérii, konkrétní model, operační systém, typ ovladače nechat GRD (game ready driver), můžete zkusit zadat češtinu a stáhnout aktuální verzi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.