Dobrý den, prosím někoho o radu. Koupil jsem si novou a televizi a nový xbox. A při hraní asi po hodině mě začnou hrozné pálit oči, a když se podívám do zrcadla mám na očích červené žilky. Když jsi na té televizi pustím třeba film tak žádný problém s očima nemám. Mužu koukat třeba tři hodiny v kuse a nic. Děje se tak pouze u hraní her. Mate někdo podobný problém? A jestli ano jak jste ho vyřešili? Děkuji
Njn, při sledování televize tolik oči nenamáháte, jste třeba dál, při hraní her upřeně sledujete, většinou v zápalu hry se zapomíná mrkat, oči mohou být vysušené. Chce to dělat pauzy při hraní, mezitím koukat do dálky, skočte si do lekárny a popište problém, doporučí Vám kapky na unavené a suché oči.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.