Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wi - fi signál se neobjevuje

Od: ferda odpovědí: 5 změna:

Zdravím! Mám problém s připojením internetu k jiným zařízením. Mám smart box, jsem u O2, a v bedně pc, kde mám kabel, mi internet jde. Když se však chci připojit přes wi-fi k nootebooku, ten vůbec nenajde moji sít wi-fi a nebo když najde, tak napíše " k síti se nelze připojit" . za to mi tam najde cizí sítě, na které heslo neznám. jde s tím něco dělat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Z počítače bych vlezl do administrace routeru a tam zkontroloval nastavení tvé Wi-Fi sítě.

111®
hodnocení

0x

a je vůbec zapnutý WiFi?

ferda
hodnocení

0x
Asi jste četl špatně mou otázku. Píšu tam: když tablet najde můj Wi-Fi signál, napíše: k tomuto serveru se nedá připojit. Vidím tam jiné WiFi, cizí , k nim heslo neznám
Však píšu, vlez do administrace routeru a zkontroluj nastavení sítě. Případně síť smaž a vytvoř znovu. Taktéž zkontroluj kanály, na kterých vysílají sousedé a na kterém jsi ty.

111®
hodnocení

0x

že se nemůže připojit je buď heslo, nebo šifrování nesouhlasí...víš alespoň jak se do routeru dostat? Jiná zařízení se k němu připojí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]