Nejste přihlášen/a.
Mám NAS nsa310s na PC Ubuntu. Zadám-li IP NASu do prohlížeče (jakéhokoliv), hláška je "web odmítl připojení".
Pokud se pokusím dostat k jednotlivým složkám na NASu přistoupit z průzkumníka, při přístupu objeví se "selhalo připojení sdílení windows.Softwarwe způsobil ukončení spojení".
Z android multimediálního centra s nainstalovaným KODI normálně pouštím filmy.
Přitom to dříve všechno šlapalo. Přeinstaloval jsem OS a konec.
Děkuji za pomoc
V routru ip je a je zajímavé, že přes KODI v adroid mmcentru to normálně funguje. I ping odpoví... Nedostanu se do administrace NASu.
A s routrem komunikuje podle statistiky a sedí i MAC.
radek@radek-ThinkCentre-M58p:~$ sudo wget 192.168.1.4
--2020-11-19 12:51:37-- http://192.168.1.4/
Navazuje se spojení s 192.168.1.4:80... nezdařilo se: Spojení odmítnuto.
Tak toto mi vyleze i když nepoužiju terminál
Zadal jsem porty z Port scanneru jeden po druhém a nic. Dříve, když vše šlo, porty jsem zadávat nemusel, prohlížeč si je doplnil
Zyxel NSA 310s už je to stařík, ale funguje...val. Nicméně otevřel jsem přes porty ze scanneru torrent.. tteda Transmission, a Twonky, takže malinký úspěch... musel se změnit administrační port, jenže jakej tam napsat...?
No takže předčasná radost... Po vložení disku jsem myslel, že načítá soubory, ovšem nikoliv. Nechtěl se připojit. A nepřipojil. Bez disku v pohodě s diskem ne. Kdyby byl disk v pánu, přece bych nehleděl na filmy z android mmcentra. tak kde je chyba. Když dám iniciovat NAS i sdiskem v posledním kroku mě upozorňuje, že budou smazána všechna data z disku. Tak jak na to?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.