Nejste přihlášen/a.
Dobrý dem,
mám DSL internet od O2 a chci přejít k jinému poskytovateli DSL (Avonet). Důvodem přechodu je, že O2 nenabízí DSL bonding - tzn. navíšení rychlosti o cca dvojnásobek za podobnou cenu.
Můj dotaz:
Musím prvně zrušit službu u O2? Nebo můžu mít službu u O2, zřídit Avonet a až bude funkční tak zrušit O2 a jen vyměnit modem?
Do bytu je vyvedena DSL přípojka, ale nevím jak to funguje, zda-li je přímo "registrovaná" pro O2, která ji musí prvně "odhlásit" u CETINu a až pak ji může Avonet použivat.
Ptám se z toho důvodu, že mám homeoffice, nemohl bych bez internetu být pár dní, jestli bych dejme tomu jedno účtovací období platil dvě služby mi je jedno.
Díky za odpovedi
Dobrý den ,
pro DSL bonding potřebujete doma dvě linky a jiný modem to předpokládám víte , jinak je třeba ukončit smlouvu u O2 zjistit kdy dojde k ukončení poskytovaní a na to se domluvit s Avonetem , pokud budou všichni komunikovat tak je prodleva do několika hodin a to období mužete překlenout třeba internetem přes LTE pokud tu možnost máte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.