Nejste přihlášen/a.
Dobrý dem,
mám DSL internet od O2 a chci přejít k jinému poskytovateli DSL (Avonet). Důvodem přechodu je, že O2 nenabízí DSL bonding - tzn. navíšení rychlosti o cca dvojnásobek za podobnou cenu.
Můj dotaz:
Musím prvně zrušit službu u O2? Nebo můžu mít službu u O2, zřídit Avonet a až bude funkční tak zrušit O2 a jen vyměnit modem?
Do bytu je vyvedena DSL přípojka, ale nevím jak to funguje, zda-li je přímo "registrovaná" pro O2, která ji musí prvně "odhlásit" u CETINu a až pak ji může Avonet použivat.
Ptám se z toho důvodu, že mám homeoffice, nemohl bych bez internetu být pár dní, jestli bych dejme tomu jedno účtovací období platil dvě služby mi je jedno.
Díky za odpovedi
0x
Dobrý den ,
pro DSL bonding potřebujete doma dvě linky a jiný modem to předpokládám víte , jinak je třeba ukončit smlouvu u O2 zjistit kdy dojde k ukončení poskytovaní a na to se domluvit s Avonetem , pokud budou všichni komunikovat tak je prodleva do několika hodin a to období mužete překlenout třeba internetem přes LTE pokud tu možnost máte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.