Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi. Potřebuju uvnitř odstavce se seznamem odsadit text, ale nejde mi to. To, co chci odsadit, je řízek. Viz obrázek.
Na obrázku "o tulenovi.jpg" je řízek na začátku řádku. Tam ho nechci.
na obrázku "o tulenovi - lepsi.jpg" je řízek uprostřed - v tom místě, kam ho chci dostat. Jak ho tam dostanu?
Vždy, když cvaknu pro odsazení tabulátor nebo si pohraju se zarážkami, tak se mi to posouvá všechno. Lze ten řízek vůči ostatnímu posunout jednoduše nebo to nejde a musím to dělat nějak složitě?
Tak jsem toho, co jsem chtěl, docílil tak, že jsem si na začátku řádku napsal jeden znak a od něj jsem si odsadil mezeru, kterou jsem potřeboval. Po odsazení jsem si ten znak smazal a mezera zůstala bez odsazení celku. Jupíjou! Je to nesystematický jako prase, no ale funguje to. Má někdo něco lepšího?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.