Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spouštění programu po spuštění

Od: slavo® odpovědí: 6 změna:

Po spuštění se mi spouští jeden program a vzhledem k tomu, že zpomaluje spouštění počítače a nechci aby se spouštěl po startu, tak jsem ho chtěl zakázat, ale nenašel jsem ho ani v programech po spuštění a ani v konfiguraci systému. Lze ho ještě zablokovat jinak než odinstalováním?

Pokud je to důležité tak se jedná o program Microsoft teams.

Dále mě zajímá zda mohu v konfiguraci ( msconfig ) odškrtnout položky cz.seznam.software a seznam-listicka

doplněno 16.11.20 21:44:

Tak šlo to vypnout v nastavení,aby se nespouštělo při startu a nebylo to složité.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Bordel od seznamu klidně zakažte, nebo úplně odinstalujte, určitě to ničemu nevadí.
Microsoft Teams má možnost autospuštění přímo v nastavení programu, pokud to tedy nenajdete přímo v systému, najdete to v nastavení v aplikaci ;)

tomas11*
hodnocení

2x

pokud se vám to nechce (nedaří) hledat v nastavení programu tak se to dá také zakázat v ccleaneru.

Spouštění programu po spuštění

hodnocení

0x

a co ho zakázat v msconfig?

hodnocení

Vždyť jsem psal, že tam není.

hodnocení

0x

Microsoft Teams, je firemní platforma, to znamená, že pro vás jako soukromou osobu asi nemá význam, ale bude nejspíš součástí balíčku Office. Takže odinstalovat asi nepůjde. Možná pozastavit. Mohlo by to být v nastavení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]