Nejste přihlášen/a.
Ahojky, potreboval bych prosim pomoct.
V PC mam HDD ktery jsem chtel rozdelit na vice virtualnich disku.
Nechal jsem se ukecat ze ve spravci disku pod WIN XP to jde bez problemu, a omylem jsem zmenil typ HDD zakladni na HDD dynamicky. Ted mi to nejde vratit zpet ani v PartitionMagic.
Jakym zpusobem (jednoduchym) lze vratit typ HDD zpet? Potom si v PartitionMagic udelam ostatni.
Predem velmi dekuji.
Data ne něm nemáte? Nebo vám nebude vadit když o ně přijdete?
Mám pocit že vrátit to nepůjde.
Budete asi muset zrušit komplet všechny oddíly na tom HD a pak je udělat znova. ale tentokrát se správným nastavením. To by mělo zabrat. A jestli ne tak z DOSu, pokud jej máte. Tam je utilita fdisk, ta zabere vždy a na vše. Jednoduše v ní vše vyrušit, udělat jeden disk a pak to vzít přes partition magic. Ale nejspíš ten dos bude problém že?
Zkuste to prostě vyrušit - vymazat - a udělat znovu, myslím že to zabere ale jistej si taky nejsem.
No data tam jsou, je tam i system.
Nejakej DOSu v PC nejspis mam, takze bych ten fdisk zkusil. No vse budu muset zazalohovat (jen najit kam) a zacit od zacatku
Zatim diky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.