Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet v TV LG

Od: seal odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám starší smart TV LG a když se připojím přes Wifi, internet naběhne, ale když chci pokračovat a zadám už konkrétní adresu už se stránka neotevře ani po dlouhé době. Zůstane to v této pozici. Psalo mi to něco jako, že mám upgradovat prohlížeč, ale když jsem se pokoušel stáhnout aktuální verzi, nešlo to..Všechno ostatní jde, ale internet nikoliv.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sirokko
hodnocení

3x

Upřímně, od prohlížeče v televizi moc neočekávejte. Je to hrozně pomalé, neergonomické a nekomfortní i u novějších po kabelu.

Připojení k síti je u TV vhodné ke sdílení médií a HbbTV, k prohlížení internetu nikoli.

111®
hodnocení

0x

to spíš vypadá že internet nenaběhne, že se jen připojíte k WiFi a tím to skončí. Tv net nemám takže dál neporadím, nevím jak se s tím dá čarovat..Jediné co mohu poradot je restrt routeru

hodnocení

0x
Co to je starší? Zkoušel jsi určitě víc jak jednu stránku...A jak jsi chtěl aktualizovat prohlížeč? Firmware tv je aktuální?
Taky už opravdu můžeš mít nepodporovaný software u televize... to psalo mi to něco jako...to vyfotit a dát sem opravdu celé znění :)

prikld1
hodnocení

0x

TV LG 42 LB650V prostě řada LB webový prohlížeč a operační systém OS1 úplná katastofa. Nejde ani Skylink Live. Ten je až od OS 3.

Nejlépe přikoupit multimediální centrum Xiaomi MI TV nebo toto

dotekomanie.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]