Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit z vyfocené fotky datum a čas?

Od: zdeneg odpovědí: 16 změna:

Dobrý den,prosím o radu.Potřeboval bych poradit nějaký bezplatný program který umí odstranit datum a čas z fotky a doplnit pozadí .Jde mi jen o jednu fotku.Nějaký jednoduchý program.Moc děkuji za radu

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No, datum by se přinejhorším dal oříznout, ale to pozadí..koukněte na Gimp gimp.webzdarma.cz/...

zdeneg
hodnocení

Děkuji za radu.Vím,že chci moc.Ale chci své ženě udělat z té fotky puzzle a oříznout ji nemůžu.Vlevo dole je dost důležitý detail.

mak*
hodnocení

2x

Pokud vám jde o exif informace, tak ty umí smazat např. i obyčejný IrfanView. Pokud jde o ten datum, co je viditelný na fotce, tak ten odstranit nejde, jedině oříznout nabo zaretušovat.

zdeneg
hodnocení

Potřeboval bych to zaretušovat.Nemusí to být super kvalita,pujde to na puzzle.Oříznout nemůžu.Děkuji za radu

jofa*
hodnocení

2x

Práce na deset minut. Kdybyste obrázek (foto) poslal přes vnitřní poštu, do půl hodiny jej máte hotový. Pokud to není choulostivá záležitost a jde to to přes vnitřní poštu.

zdeneg
hodnocení

Dobrý den.Děkuji za Váš čas.Už jsem to poslal do reklamky

hodnocení

2x

Snadno, použitím klonovacího tlačítka v programu PhotoFiltre. Práce na pár minut.

hodnocení

0x
Sám od sebe to neumí žádný program. To vždy záleží na člověku, co u toho sedí a dělá to.
zdeneg
hodnocení

Dobrý den.Věřte mi,že toho jsem si vědom.Myslím,že z mé otázky je patrno,že jsem v tomto oboru absolutní laik.A ano,máte pravdu.Vždy záleží na tom kdo u toho sedí.Nicméně si myslím,že Vaše odpověď mi na mou otázku neodpověděla.Mějte se krásně.

Dovolím si nesouhlasit. Například takový Adobe Photoshop umí detekovat vodotisk nebo časovou značku, vymazat jí a dopočítat zakrytý obraz.

zdeneg
hodnocení

Dobrý den.Děkuji za Váš čas a odpověď.Už jsem foto k úpravě poslal do reklamky.Přeji dobrý den

tomas11*
hodnocení

0x

stačí malování z win

tomas11*
12.11.20 10:15
Jak odstranit z vyfocené fotky datum a čas?

zdeneg
12.11.20 10:16
hodnocení

,

jofa*

Škoda, mohl jste to mit za půl hodiny hotové a zadarmo.

zdeneg
hodnocení

Moc děkuji za Vaši pomoc.Přeji hezký den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]